Combiplay AB har gjort några vackra plastbilar i en serie kallad "Hot Classics". Bilarna är undertill märkta med "Alskog Design Patent Made in Sweden" ibland står även Combiplay samt patentnummer. Baktill eller under bilarna står även vilket märke och årsmodellen som modellen föreställer.
Jag vet inte så mycket om Combiplay och dessa bilar men förmodligen är de tillverkade på 1980-90 tal. På registreringskylten fram så står det alltid Hot Classics Den som har designat dessa modeller är Björn Alskog som även har gjort andra leksaker åt t.ex. Brio. Bakhjulen på dessa bilar kan sättas i två olika lägen.
 
 
 
Det finns 8 olika modeller och för en liten presentation av de olika modellerna så kan du klicka på motsvarande länk i listan nedan.

Nedan visas ett par exempel på Alskogsbilar med påtryckt reklam. Folkvagnen är gjord för KFB, som betyder Kommunikationsforskningsberedningen. KFB upphörde den 1 januari 2001. Volvo PV'n gör reklam för Carlavagnen Vimmerby. Har även en bil som gör reklam för Smålandsposten. Det finns säkert bilar som gör reklam för annat.