Galanite-bilar såldes i affärerna oftast styckesvis utan någon som helst förpackning. I affären kunde man dock hitta bilarna i olika boxar. Nedan ser man ett par exempel på sådana förpackningar. Det såldes även olika kit med bilar, ibland ihop med några vägmärken. Som synes så såldes Galanite även under varumärket Mini smilers och Bandi toys, kanske användes flera varumärken.

Här ovan visas en orginalförpackning med en lastbil och en bärgningsbil. Ett stort försäljningsargument på 70-talet verkar ha varit att bilarna var "Barnvänliga", "Barnsäkra" och "Möbelvänliga".


Det verkar inte som Galanite har satsat speciellt mycket på reklam i pressen, det verkar som de har överlåtit detta helt till försäljarna själva. Jag har sökt i otaliga tidningar men den enda reklam jag har hittat är denna leksaks-reklam för Tempo. Här visas den oömma Traktorn GF07 ihop med sitt släp (GI05). Denna reklam var införd i Kalle Anka nr 51, 1970.

Sedan har Lasse varit snäll och skickat mig ett exemplar av Lill-Allers från maj 1979. Där har Galanite en helsida med reklam om sina "Jätteskojiga leksaker i plast". Detta måste ha varit strax innan företaget gick i konkurs. Bläddrar ni vidare bland dessa sidor så kommer ni att känna igen Volvo lastbilen som GT24 och båtarna som GB04. Någon som har sett någon mer reklam publicerad någonstans? Hör av er i så fall.