GR01
Formel 1 Racer
Ca 9,2 cm

Detta är den minsta racerbilen av de modeller som gjordes.


GR02
Racecar
Ca 10,8 cm

Denna större racer är förmodligen en fanstasimodell. Som synes finns den med lite olika typer av hjul. Den finns gjord både med mjukplast (Vinyl) och även gjord i hårdplast.


GR03
Racecar stor
Ca 32 cm

Samma modell som GR02 gjordes även i en betydligt större storlek. Den här modellen kostades även på lite färg på motor och ibland även på sätet. Liksom den mindre modellen hade den ibland klisterlappar med nummer på. Mycket ovanlig. Nedan ser man skillnaden i storlek mellan GR02 och GR03.


 

GR04
Formel 1 Stor
Ca 20,0 cm

Denna modell har en löstagbar ratt och är gjord i den mjukare Vinyl plasten. Den är märkt undertill med 'Galanite Sweden', likadan märkning som finns under GR02. Ganska ovanlig.

GR01 & GR02 & GR04


GR05
Veteran Racer
Ca 43 cm

Galanite hade ett dotterföretag, Extruding, som gjorde dessa stora plastracerbilarna. De här bilarna gjordes i en helt annan teknik. De blåstes upp vilket gör att plasten i dessa bilar är tunn och rätt så mjuk. Den finns åtminstone i färgerna Rött, Gränt och Gult, kanske fler. Hjulen är märkta "LÖDDEKÖPINGE 100x25 SWEDEN" och finns i lite olika varianter som syns på bilden. Modellen är idag ganska svår att hitta i bra skick. Ofta är hjulen sneda och plasten både solblekt och sönder.