M01
Mercedes 180
Ca 9,5 cm

Denna modell är ett plagiat av Tomte-Lærdal's modell - T09. Det är enbart några små detaljer som skiljer modellerna åt. Det mest påtagliga är nog att modellbeteckningen 180 på bakluckan saknas på modellen gjord av Miniflex. Nedan ser vi en detaljbild på detta, Tomtes modell till vänster och Miniflex till höger. M01 är oftast grön, men det finns även exemplar i andra färger.
 

M02
Renault Floride convertible
Ca 8,8 cm

Denna modell är ett plagiat av Tomte-Lærdal's modell - T06. Kopian är dock inte så välgjord som ni kan se på bilden nedan. Där är Miniflexen till vänster och Tomte till höger. Förutom att bilen är lite mindre så är även föraren oproportionellt liten. M02 är enbart känd i röd färg.
 

M03
Chevrolet Stake Truck
Ca 9,5 cm

Denna modell är ett plagiat av Tomte-Lærdal's modell - T07. Nedan ser vi Tomte (T07) till vänster och Miniflex (M03) till höger. Små detaljer skiljer dem åt. Bl.a.fronten och rutmönstret på lastbilsflaket. M03 är vanligast i gult, men andra färger förekommer också.
 

M04
Volkswagen 1300
Ca 10,0 cm

Volkswagen "Bubblan" är en modell som nästan alla plastbilstillverkare har haft i sin produktion. Miniflex hade den också som synes. M04 är enbart känd i blå färg. Nedan ser vi ett antal olika Bubblan-modeller. Bakom Miniflex-modellen ser vi från vänster i tur och ordning modeller gjorda av Galanite, Plasto, Tomte, Stelco, NP och Tomte (polis varianten.)